Köp sköna raggsockor till vinterns fiske

Nu när vintern är på ingång är det hög tid att börja satsa på vinterfisket. Stora gäddor lurar i vassen och de bara väntar på att få jaga på just dina beten. Faktum är att vintern kan vara en riktigt bra tid på året för gäddfisket, så du får inte låta din oro för kylan hindra dig.

Många fiskare begränsar sig till våren, sommaren eller hösten, och speciellt på grund av den kalla temperaturen. Fiskespöt drar upp vatten som rinner ner på fingrarna, vindarna slinker in mellan sömmarna i kläderna, och stövlarna håller ingen som helst värme. Men detta behöver inte stoppa dig om du bara klär dig på rätt sätt. Varför inte börja nedifrån?

Rätt kläder för alla väder

Rätt ytterkläder är självklart viktigt, men det finns även andra, mer lättillgängliga, tips som vi vill lyfta. Exempelvis kan en handduk eller trasa vara ett perfekt komplement att ha i jackfickan då fingrarna blir blöta.

Ett annat, mycket viktigt tips är att ha rätt strumpor i stövlarna. Tjocka raggsockor i ull hjälper allra bäst mot kylan, men funktionsstrumpor i bambu kan också vara bra om du brukar svettas mycket. Oavsett vad du tror dig behöva, ta en titt online och beställ hem redan idag. Och du, skitfiske!

Comments are closed.