Tillaga din nyfångade fisk utomhus

När du har fångat din vilda fisk är det en känsla som en svårslagen. Men något som förhöjer känslan av en lyckad fiskedag är att kunna tillaga din alldeles nyfångade fisk utomhus.

Det finns många sätt att bereda fisk på utomhus utan några större tillbehör. Du behöver oftast en simpel stekpanna som fungerar utomhus och lite tändved. Du kan ta en titt online för att se vad du behöver komplettera din fiskeutrustning med.

Fisken i fokus

Det är viktigt att när du gör i ordning din nyligen fångade fisk att du tillagar den korrekt. Det är lätt att tänka att du bara kan slänga på den över en lägereld och vänta på att den är klar. Men tänk på att salta och krydda fisken för att framhäva dess naturliga och fina smak.

Gjutjärn alltid bra att ha

Om du tar dig till ditt hemliga fiskeställe med bil eller båt och inte behöver bära alltför mycket kan en gjutjärnspanna vara bra att ha med sig i packningen. I pannan kan du nämligen steka din nyfångade fisk tillsammans med lite smör och salt. Det finns få saker som slår att få äta färsk fisk tillagad utomhus i en gjutjärnspanna.

Comments are closed.